Op 8 en 9 december 2018 kan je in het Kinepolis Event Center in Antwerpen naar de vijfde editie van het Lowland Photo Festival. Het natuurfotografie festival groeide uit tot één van de belangrijkste internationale natuurfoto-events in de lage landen. Uiteraard is STARLING van de partij!

 

 

Het Lowland Photo Festival wordt georganiseerd door natuurvereniging Landschap vzw, partner van STARLING

 

Wild van natuurfotografie?

Op zaterdag 8 en zondag 9 december 2018 kan je in het Kinepolis Event Center in Antwerpen (op een boogscheut van Antwerpen centrum) terecht voor een programma vol fototentoonstellingen, boeiende lezingen van toonaangevende natuurfotografen uit binnen- en buitenland, de grootste natuurfotografiebeurs van de Lage Landen en praktijkgerichte seminars die bulken van de informatie waarmee je als natuurfotograaf meteen zelf aan de slag kan...

Het complete programma vind je terug de website van het Lowland Photo Festival.

 

STARLING-fotografen op het podium

Uiteraard is ook STARLING van de partij: kom luisteren naar tips en tricks van onze gidsen. Bart Heirweg en Jeffrey Van Daele staan op zaterdag 8 december op het podium om hun kennis te delen en hun prachtige beelden te tonen. Ook Rudi Debruyne deelt zijn kennis over wildlife- en natuurfotografie.

Op de natuur- en fotografiebeurs vind je dan weer onze stand terug. Kom eens een praatje maken met Billy Herman, Bart Heirweg, Thierry Vanhuysse, Jeffrey Van Daele, Carole Deschuymere, Rudi Debruyne en wie weet nog enkele van onze 'sterren'. Toegang tot de beurs kost 2 euro, maar is gratis voor wie een ticket voor de lezingen heeft. 

 

Neem deel aan het Lowland Photo Contest

Nog tot 31 oktober kan je deelnemen aan het Lowland Photo Contest. Een natuurfotowedstrijd met tal van categorieën en mooie prijzen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Lowland Photo Festival. Surf hier naartoe voor meer informatie en deelname. Good luck!

Interested?

We will keep you posted

47 euro
guaranteed departure
Included
bij een ticket voor Lowland is de inkom voor de fotografiebeurs inbegrepen
Excluded
eigen vervoer, overnachting, consumpties, alcoholische dranken, annuleringsverzekering, aankopen van persoonlijke aard.

Prijzen en tickets

Een weekendbiljet voor twee dagen natuurfotofestival kost €74 (€84 voor niet-leden van Landschap vzw)

Een dagticket voor zaterdag 8 OF zondag 9 december kost €42 (€47 voor niet-leden van Landschap vzw)

Bezoek je alleen de natuur- en fotografiebeurs, dan betaal je 2€. Heb je al een dag- of weekendticket, dan is de beurs gratis.

Tickets bestellen? Via de website van Landschap vzw!

Questions? Need help?
Contact us