Vernieuwde website... NATUUR en FOTOGRAFIE!

Sinds de opstart van STARLING, ontvingen we al vele 10tallen evaluatieformulieren van onze weekends en reizen! Dankzij deze opbouwende opmerkingen, die onmisbaar zijn voor ons, voelen we de noden van onze deelnemers goed aan. Meer nog! Hierdoor maken we aanpassingen en verbeteringen aan onze werking waar nodig. We willen er in de toekomst nog meer voor zorgen dat iedereen die met ons mee reist zich perfect kan vinden in de groep en zo ten volle kan genieten van zijn of haar hobby of passie!

Tot voor kort was de hoofdstructuur van de website 'REIZEN en WORKSHOPS' met als onderverdeling 'NATUUR en FOTOGRAFIE'. Vanaf nu is deze hoofdstructuur gewijzigd in 'NATUUR en FOTOGRAFIE' met in beide categorieën een aangepaste onderverdeling. De bedoeling van deze herstructurering is duidelijk: 

HET JUISTE PROFIEL VAN DE DEELNEMERS,

NAAR DE JUISTE REIS TE LEIDEN!

Onze NATUURreizen zijn reizen die in het teken staan van natuurbeleving en het observeren van de natuur. We streven naar topwaarnemingen met een WOW-effect en proberen fauna en soms ook flora op naam te brengen! Fotografen zijn zeker welkom maar het is belangrijk te weten dat dit geen zuivere fotografiereizen zijn! Onze natuurreizen worden onder verdeeld in 3 categorieën:

  • NATUURBELEVING: algemene beleving van de natuur, aandacht voor fauna en flora in een ontspannen en comfortabele sfeer! Deze reizen zijn toegankelijk voor iedereen met een gezonde interesse in natuur. Daarnaast zijn deze reizen perfect voor 'gemengde' koppels waar één van de partners houdt van fotografie.
  • VOGELS: reizen met als rode draad het observeren van vogels. Vaak is er op deze reizen aandacht voor alles wat leeft en beweegt en zijn er goede fotokansen. Je wordt begeleid door ervaren vogelkijkers die jou alles bijbrengen over het vogels kijken en determineren van vogels!
  • BIG FIVE/ZOOGDIEREN: reizen in het teken van zoogdieren. Tijdens deze reizen gaan we naar tot de verbeelding sprekende soorten en pikken we mee wat we kunnen! Dit product is de opvolging van het kwaliteitslabel EUROPE'S BIG 5 en organiseert nu zoogdierentrips over de ganse wereld!

Onze FOTOGRAFIEreizen zijn reizen die in het teken staan van fotograferen en alles wat daar bij komt. Zowel voor beginners als gevorderden zijn onze trips toegankelijk. Grote lenzen en het allerbeste materiaal zijn niet nodig om met ons op reis te gaan! We streven naar praktische ondersteuning door een sociaal vaardige gids met kennis van zaken. Wie niet het juiste materiaal heeft, kan bij ons terecht om materiaal te lenen of te huren.

  • FOTOREIS: reizen volledig in het teken van fotografie. Soms rustige reizen met een gezapig tempo, soms reizen met een stevig en pittiger tempo. We verwijzien hiervoor naar de reisbeschrijving per reis. Tijdens onze fotografiereizen word je continu in het veld bijgestaan door onze top fotografen met praktische tips!
  • FOTOWORKSHOP: vergelijkbaar met onze fotoreizen maar deze trips gaan nog een stapje verder. Naast de praktische ondersteuning tijdens het fotograferen, komen er ook besprekingen en lezingen aan bod tijdens de reis. Met andere woorden, hier dus ook een theoretisch luik!

Voor wie de nieuwste aanpassingen van onze website nog niet te zien krijgt, is het nodig je browser te refreshen. Dit doe je door onze link te selecteren zoals in de afbeelding hierboven (kolibri) en onderstaande toetscombinatie in te drukken. Voor wie dit niet helemaal duidelijk is, geen vrees, jouw computer doet dit normaal gezien automatisch na verloop van tijd!

  • WINDOWS: ALT + SHIFT + R
  • APPLE: CMD/appelje + SHIFT + R

Dit alles werd mogelijk gemaakt dankzij onze webmasters van maneuver. Zij verzorgden inzicht, herstructurering, ontwerp van de nieuwe logo's en de aanpassingen aan de website!

Ondergetekende: David 'Billy' Herman