Leen een lens, statief of kijker bij STARLING!

STARLING gaat telkens op zoek naar vernieuwende en klantvriendelijke oplossingen voor problemen. Zo stelden we vast dat sommige geïnteresseerden van onze reizen, twijfels hadden over het juiste materiaal in hun persoonlijke bezit. Dit probleem is nu definitief van de baan!

Dankzij onze goede contacten, slaagden we er in om stevige samenwerkingen op punt te zetten met betrouwbare partners. Zo is het sinds juni 2016 mogelijk om bij STARLING materiaal te lenen voor jouw gedroomde reis. Met andere woorden, materiaal kan geen excuus meer zijn om niet met ons op reis te gaan! Sterker nog. Het ontlenen is de ideale manier om lenzen, statieven en binnenkort ook verrekijkers in het veld te testen. Zo kun je, onder de juiste omstandigheden, bekijken of die lens, dat statief of die kijker al dan niet helemaal iets is voor jou. Deze samenwerking wordt mogelijk gemaakt door al onze partners!

Bijgevoegde beeldjes van dit blogbericht zijn gemaakt door Rik Baes! Rik was de eerste deelnemer die bij ons materiaal leende. Hij koos de nieuwe 80-400 van NIKON die hij leende tijdens de Spitsbergen fotografiereis. Hij slaagde er in met deze veelzijdige lens, enkele memorabele momenten vast te leggen waar hij zijn leven lang nog van zal kunnen nagenieten. Geniet met ons mee van de Poolvos, Walrus, landschappen, Noordse stormvogel of beeldvullende IJsbeer. Eén voor één zijn het vlijmscherpe beelden die onvergetelijke momenten vast hebben gelegd... Proficiat Rik!

Een overzicht van alle te lenen materiaal, vind je hier. Het is een mix van allerlei lenzen (van breedhoek, macro tot tele), filters en statieven. Het fotomateriaal kan enkel geleend worden voor fotogroepsreizen. Hou er rekening mee dat sommige stukken reeds gereserveerd kunnen zijn. We doen er alles aan om je alsnog uit de nood te helpen indien jouw reservatie niet mogelijk zou blijken!

Ondergetekende: David 'Billy' Herman