Tierra wordt Starling!

Na 22 fantastische jaren als dé natuurreizen referentie in de Benelux, besliste het professioneel team achter Tierra Natuureizen om een andere koers te varen. Toch is er voor de vele fans van Tierra geen reden tot ongerustheid. Heel wat vaste Tierra-reisbegeleiders maken immers de overstap naar STARLING, waardoor je nog altijd met de vertrouwde gezichten en zelfde filosofie op droomreis kan.

Op natuurreis met een vertrouwde topgids

Yves AdamsJan Wellekens, Ignace Ledegen en Jef Leestmans zijn niet de kleinsten onder de STARLING-gidsen. We zijn dan ook trots dat we de ervaring, expertise en knowhow van deze Tierra-kleppers voortaan kunnen meesturen op onze natuur- en fotografiereizen. Ook een heel pak Tierra-reizigers vond intussen de weg naar STARLING.

Een verrijking voor STARLING

STARLING is een jonge Belgische organisatie die je meeneemt op adembenemende natuur- en fotografiereizen. We doen daarvoor een beroep op de beste natuur- en fotografiegidsen van de lage landen.

Dankzij de nieuwe gidsen van Tierra kunnen we het STARLING-reisaanbod nog verder uitbreiden. Je zal dus de komende periode heel wat nieuwe reizen, die voor Tierra-reizigers dan weer héél vertrouwd in de oren zullen klinken, in ons gamma zien verschijnen.  

Alvast een voorproefje:

Leer STARLING kennen

Op reis gaan betekent ook vertrouwen stellen in de organisatie waar je mee meereist. STARLING is zich daar absoluut van bewust en wil zich dan ook graag persoonlijk aan je voorstellen. Door de overname van de vaste activa door STARLING, zullen alle klanten van Tierra komende winter een uitnodiging krijgen om in jouw buurt kennis te maken met ons team en onze filosofie.

Neem alvast een kijkje in ons aanbod aan natuur- en fotografiereizen, en tot heel binnenkort!

 

Avontuurlijke groeten en welkom bij STARLING,

Het STARLING-team