Vogelfotografie in Hortobagy Hongarije!

Wat kun je verwachten van een vogel fotografie reis? Moet ik grote lenzen en ervaring hebben of hoe zie ik dat? Zullen we iets anders doen dan vogels fotograferen? Allemaal vragen waar we graag op antwoorden!

Onze fotografiereizen staan volledig in het teken van fotograferen. Dat is het verschil met de natuurreizen, waar observatie voorop staat. Betekent dit dat je een professionele fotograaf moet zijn voor onze fotoreizen? Zeker niet! Want op onze fotografiereizen is iedereen welkom.

Het leuke aan onze fotografiereizen zijn de kleine groepen! 4-5-6-7-8 deelnemers zijn onze regel, geen uitzondering. Zo kan onze gids jou ten alle tijde met je vragen verder helpen. Hij/zij kan zich met andere woorden op elk moment aanpassen aan ieders niveau en interesse. 

Voor de fotografiereizen werken we samen met professionele of semi-professionele fotografen. Dit betekent dat je voor al je vragen over fotografie, maar werkelijk ALLE vragen, bij hen terecht kan. Je zult zien dat deze manier van werken zal bijdragen tot jouw persoonlijke ontwikkeling van je hobby of passie. Het is dan ook onze bedoeling, dat jouw kennis er op vooruit zal gaan.

Wie nog op zoek is naar de perfecte vogel fotografiereis om ons beter te leren, die moet zeker eens een kijkje nemen naar deze reis naar HORTOBAGY! Een klassieker in ons gamma onder begeleiding van de charismatische topfotograaf Yves Adams. Bekijk het nu en reserveer één van de laatste 4 plaatsen.

Onze vogel fotografiereizen zijn niet enkel en alleen maar vogels fotograferen. Het is de stevige rode draad van dit type van fotoreizen. Vergeet zeker niet je breedhoeklens of macro mee te nemen! Want ook daarvoor is er aandacht tijdens de vogelfotografiereizen.

Onze begeleiders leren je tijdens de vogel fotografie reizen, de beste instellingen van je camera. Een bagage die je je leven lang zal kunnen gebruiken! Of het nu in je tuin is achteraf, het reservaat om de hoek of je volgende reis. Bijleren doe je sowieso. Ook met je materiaalkeuze zullen we tijdens de reis goed begeleiden.

Heb je vragen over je persoonlijk materiaal? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zullen je steeds het juiste advies geven en desnoods uit de nood helpen. Want wist je dat je bij STARLING lenzen kunt lenen voor jouw reis? Van breedhoeken, tot macro tot telelenzen van 500mm zitten in ons huuraanbod (75€ / lens / reis).

Helemaal overtuigd? De beelden in dit blogbericht zijn allemaal tijdens de reis naar HORTOBAGY genomen!