9 beurzen waar je STARLING deze winter kan ontmoeten

Komende wintermaanden kan je weer overal in België en Nederland naar interessante natuur- en fotografiebeurzen. Sommige zijn al voorbij (Nature Photo Talks en Art&Craft Photo Day), maar er komen nog heel wat interessante aan.

We zetten graag de tofste beurzen op een rij, en niet toevallig zijn dat ook de beurzen waar we zelf aanwezig zijn.

Kom ons dus gerust begroeten aan de STARLING-stand op één van deze 9 beurzen:

 

1. Fotoweekend Hoge Dijken in Oudenburg (BE) - 25 en 26 november

Op 25 en 26 november zijn we te gast bij de Natuurfotografen Hoge Dijken in Oudenburg, West-Vlaanderen. Ze vieren hun tienjarig bestaan met het interessante fotografie-event ‘Ontdek de Hoge Dijken’. We staan er niet alleen met de STARLING-stand, ook onze reisbegeleider en topfotograaf Jeffrey Van Daele is er te gast als spreker

Toegang: gratis

Meer info

 

2. Clubavond Vereniging Natuurfotografen Apeldoorn  (NL) - 30 november

Ook wij zullen er staan op de openbare clubavond van de VNF Apeldoorn. Iedereen met vragen over onze bijzondere fotografiereizen is welkom aan onze stand.

Toegang: 5 euro

Meer info

 

3. Optiek- en vogelkijkdagen in Jabbeke (BE) - 2 en 3 december 

Overweeg je om een (nieuwe) verrekijker aan te kopen? Wil je eens een telescoop uittesten? Stel je graag je optiekvragen aan echte kenners? Kom dan naar de optiekdagen in Jabbeke op 2 en 3 december. Tegelijk kan je in de nabije omgeving prachtig vogels kijken. Twee vliegen in één klap, dus!

Wij zijn alvast van de partij!

Toegang: gratis

Meer info

 

 

4. SOVON landelijke dag in Ede (NL) - 2 december  

De Nederlandse vereniging voor vogelonderzoek SOVON organiseert elk jaar een interessante studiedag voor iedereen die interesse heeft in vogels en natuurbehoud. Een boeiende dag voor jong en oud die wij alvast niet willen missen. Op 2 december in Ede.

Toegang: 10 euro (5 euro voor leden)

Meer info

 

5. Lowland Photo festival in Antwerpen (BE) - 9 en 10 december

Het Lowland Photo festival van Landschap vzw groeide in enkele jaren uit tot dé hoogmis voor elke zichzelf respecterende natuurfotograaf in de lage landen. Tal van boeiende sprekers, een fotowedstrijd en een complete fotobeurs.

STARLING schittert er op zaterdag 9 december op het podium met twee toppers: Carole Deschuymere, onze Afrika-fotografe, en Thierry Vanhuysse, specialist stadsfotografie geven er tal van nuttige tips weg, vergezeld van topbeelden. Daarnaast is onze stand ook op de beurs terug te vinden.

Info en tickets

 

6. Likona contactdag in Limburg (BE) - 20 januari 

De Limburgse Koepel voor Natuurstudie organiseert jaarlijks een interessante studiedag waar natuurliefhebbers uit Limburg en verre daarbuiten ervaringen en nieuwtjes uitwisselen. Ook STARLING kan daarop niet ontbreken.

Meer info

 

 

7. Vogeldag van Dutch Birding in Nederland - 3 februari 

Dutch Birding is dé autoriteit in Nederland voor wat betreft vogels kijken. Ze organiseren in 2018 hun vogeldag op 3 februari. Een boeiende dag voor iedereen die al eens graag een vogel spot.

Meer info binnenkort hier

 

8. Zeezoogdierdag bij Groningen (NL) - 10 februari

De Nederlandse Zoogdiervereniging organiseert een dag die helemaal draait om het bestuderen, in kaart brengen, beschermen en spotten van zeezoogdieren. Ook wij zetten die dag onze spotlights op de vele reizen waar we deze magische dieren van dichtbij spotten, en dat zijn er nogal wat!

Toegang: gratis

Meer info

 

9. Belgische vogeldag in Antwerpen (BE) - 24 februari 

Bird Alert! Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Natuurpunt in Antwerpen (op de UA Campus Drie Eiken, gebouw Q) de Belgische vogeldag. Sprekers vertellen je over hun verrassende bevindingen, hun wetenschappelijke methodes of hun ervaringen. Ook STARLING is van de partij, want voor vogels mogen ze ons altijd uit onze nest halen!

Toegang: 10 euro

Meer info

 

UITSMIJTER: STARLING Trefdagen in Gent (BE) – 27 en 28 januari

Wil je ons spotten in eigen biotoop? Zin om medereizigers terug te zien? Wil je ons graag eerst leren kennen voor je op reis vertrekt? Of heb je vragen voor één van onze gidsen?

Dan zijn onze trefdagen the place to be!

Thema fotografiereizen: zaterdag 27 januari (info en inschrijven)

Thema natuurreizen: zondag 28 januari (info en inschrijven)

Toegang: gratis, maar wel inschrijven