Dit was 2017: jullie STARLING-momenten

We deden via Facebook een oproep naar de allermooiste STARLING-momenten van 2017. Reizigers én gidsen konden reageren met een moment - met of zonder foto - waar ze fantastische herinneringen aan hebben. Jullie reageerden met allerlei onvergetelijke reismomenten waar onze harten sneller van gaan slaan. De liefde voor natuur spat er bij momenten af! Geweldig is dat!!

Eén ding is zeker: jullie, onze reizigers en gidsen, waren stuk voor stuk geweldig. Het is dankzij jullie dat we het STARLING-verhaal jaar na jaar kunnen verderzetten en steeds beter maken. Schol!

 

Dit was jullie STARLING-jaar 2017

Hier is het overzicht! Eerst enkele STARLING-momenten zonder foto, daarna de beelden die we toegestuurd kregen. Ga met je cursor over de foto's en ontdek het verhaal en de fotograaf.

Het moment van Andrea Vanden Abeele: voor mij was Helgoland met Jeffrey Van Daele echt top. Een geweldige belevenis. De uitstappen met Thierry Vanhuysse naar Brussel en Charleroi smaken ook naar meer. 

Het moment van Paul De Cnodderhet is heel moeilijk om een hoogtepunt te kiezen uit mijn 3 reizen. Maar eentje steekt er toch wel met kop en nek uit en dat is die keer dat we in Oman met Benny Cottele op een terras vers geperste mangosap gingen drinken. :)

Het moment van Mieke Huysmans: de enige reizen die ik ooit heb gemaakt waren via STARLING!! Wat een wonderbaarlijke momenten. Genoten in Schotland, de Quiraing was een onvergetelijke ervaring!! De Lofoten, Norway, ook helemaal mijn ding :). Maar ook de lavendelvelden in de Provence en het groene Toscane was zo mooi. Met warme dank aan Bart (Heirweg nvdr)!! M'n laatste reis was naar Namibië, fysiek voor mij zo zwaar maar met de hulp van Jeffrey (Van Daele nvdr) weer een prachtige en unieke ervaring!! Niet echt één 2017 moment, maar wel nooit te vergeten STARLING-reizen!!!

Het moment van Rudi Debruyne: mijn mooiste moment was een telefoontje van Billy! (Nvdr: Billy is de baas van STARLING en Rudi werd dit jaar gloednieuwe STARLING-reisbegeleider ;))

Het moment van Vincent Van der Beken: simpelweg genoten van de Hortobagy reis met Yves Adams. Leuk om de Europese scharrelaar in Europa te fotograferen daar ik deze tot heden enkel in Zuid-Afrika had gezien, de roodpootvalk, vos, zeearend, zwearte ooievaar, dwergaalscholver, ...

 

 

Rest ons enkel nog: HAPPY NEW YEAR! We wensen jullie in 2018 even onvergetelijke en magische kleine en grote momenten toe!

Het team van STARLING