STARLING werft aan: marketing- en communicatiemedewerker (m/v)

STARLING is

Een reisorganisatie die sinds 2014 vanuit Gent in heel de wereld reizen organiseert. Niet zomaar reizen, wel fenomenale natuurreizen en adembenemende fotografiereizen. We reizen met kleine groepjes en topgidsen naar de mooiste locaties.

We gaan soms met onze reizigers letterlijk op zoek naar een bepaalde diersoort (zoals het sneeuwluipaard in India of de paradijsvogels in Papoea). Andere reizen draaien puur om genieten van natuurbeleving.

Voor de fotografiereizen gaan onze (veelal) professionele fotografiegidsen tot het uiterste om onze deelnemers met prachtige beelden (en onvergetelijke herinneringen) naar huis te laten gaan.

Maar genoeg over ons. Over naar jou!

 

Jij bent

op zoek naar een boeiende job in marketing en communicatie. Je hebt zin om het communicatieluik van een organisatie als STARLING in goede banen te leiden.

Je hebt uitstekende copywriting-skills, je kickt op nauwkeurigheid en bent een geboren organisator.

Jouw taken zijn altijd netjes op tijd af, ook al moet je daarvoor the extra mile gaan (andere mensen achter hun vodden zitten, hoort daar onmiskenbaar bij).

Je hebt ervaring met marketing en communicatie bij uiteenlopende werkgevers.

 

 

Wat verwachten we van een communicatie- en marketingmedewerker?

 

 • Bij STARLING komen deelnemers aan onze reizen op de eerste plaats. Bij alles wat we doen, denken we altijd eerst aan hun beleving en ervaring.

 

 • Je verzorgt voor elke reis een gedetailleerde reisfiche (kunnen werken in InDesign is geen must, maar zou handig meegenomen zijn) en zorgt dat de fiches tijdig bij alle deelnemers in de mailbox zitten. Zo vertrekken ze met een gerust hart op reis. Na elke reis verstuur je een evaluatieformulier naar alle deelnemers.

 

 • Je werkt nauw samen met de gidsen om voldoende input van hen te krijgen!

 

 • Je onderhoudt de website en volgt daarbij een communicatieplan dat je in samenspraak met het team opmaakt. Zo maak je ook reisvehalen voor de blog aan de hand van interviews met deelnemers of op basis van een spontaan reisverslag van reizigers of gidsen. Ook nieuwe reizen dien je aan te maken op de site met de regelmaat van de klok.

 

 • Je werkt de bestaande partnerschappen van STARLING verder uit tot echte win-winpartnerschappen met extra’s voor onze reizigers.

 

 • Je zet de segmentatie van de nieuwsbrief op punt en schrijft nieuwsbrieven op maat van onze doelgroepen. Je zet een welkomstraject op voor nieuwe subscribers van de newsletter. Ook het aankondigen van vers ge(pre)publiceerde reizen, giet je in een handig en aantrekkelijk newsletter-systeem.

 

 • Je coördineert de advertenties die STARLING laat verschijnen en waakt erover dat ze tijdig aangeleverd worden.

 

 • Je staat in de winterperiode regelmatig op een natuur- of vakantie-evenement met de stand van STARLING (weekends). Je beantwoordt vragen van bezoekers en volgt achteraf hun vragen nog op.

 

 • Je coördineert jaarlijks de STARLING-trefdagen, hét ontmoetingsevent voor de STARLING-gidsen en -reizigers.

 

 • Je hebt kaas gegeten van Google Ads of bent bereid om je daar in te verdiepen, zodat we op continue basis aanwezig zijn op de cruciale zoekwoorden, maar ook niet eindeloos geld over de Google-balk gooien.

 

 • Je zorgt voor continuïteit op onze Sociale Media met een dagelijkse Instagram-post en enkele Facebookposts per week, met interactie en engagement van onze volgers. Ook daar maak je samen met het team een plan voor op.

 

 • Je werkt een gebalanceerd Facebook-ads plan uit en zet dat op poten.

 

 • Je maakt regelmatig een nieuwe signature banner, zodat onze mailhandtekeningen er fancy blijven uitzien en – wie weet – mensen inspireren om mee te reizen.

 

 • Soms komt iemand van het team op de proppen met weer een ander idee, dat ook jij zal mogen uitvoeren. En ja, ook je eigen ideeën kan je altijd pitchen. Wie weet vinden we ze wel cool.

 

Je denkt, na het lezen van deze lijst en het bekijken van ons giga-aanbod aan reizen: Die van STARLING zijn knetter. Dit is een job voor minstens twee fulltimers. Sit back & relax, want je kan voor het uitvoeren van bovenstaande taken de assistentie inroepen van een aantal vaste freelancers. Allez. Niet dat je niets zelf zal moeten dóen. We gaan eerlijk zijn: ’t zal druk worden. Maar je kan rekenen op een mini-communicatieteam én op de toffe sfeer van een startup.

 

 

Laat ons weten dat je de job wil

Stuur een motivatiemail en CV naar info@starlingreizen.be. Doe dat ten laatste op 06/12/2018.

 

Wat gebeurt er daarna?

We selecteren eerst een aantal kandidaten op basis van wat we lezen in de motivatiebrieven. Die selecte club mensen mag een proef komen doen op kantoor. Daarna volgt een gespreksronde. En dan kiezen we the one. Could be you!

 

En dáárna?

Je kan rekenen op een marktconform loon en extra voordelen (bv. maaltijdcheques) en een contract van onbepaalde duur.

Je werkt op het kantoor van STARLING in Gent, vlakbij het station van Gent-Dampoort. Je werkt liefst fulltime (4/5 kan ook).

Je start van het moment dat je beschikbaar bent.