Op deze 5 beurzen kan je STARLING ontmoeten!

Komende weekends kan je weer overal in België en Nederland naar interessante natuur- en fotografiebeurzen. We zetten graag de tofste beurzen op een rij, en niet toevallig zijn dat ook de beurzen waar we zelf aanwezig zijn.

Kom ons dus gerust begroeten aan de STARLING-stand op één van deze 5 beurzen:

 

1. Nature Photo Talks in Ede (NL) - 10 en 11 november

Dit fotofestival bijt de spits af! Een internationaal fotofestival met heel wat interessante sprekers en een fantastisch aanbod aan standen.

Meer info

 

2. Art en Craft in Gent (BE) - 17 november

In enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste en meest innovatieve fotobeurzen in Vlaanderen. Alle grote merken zijn er aanwezig met hun allernieuwste snufjes. Een echt walhalla voor de fotografen. 

Toegang: 5 euro

Meer info

 

3. SOVON landelijke dag in Apeldoorn (NL) - 24 november  

De Nederlandse vereniging voor vogelonderzoek SOVON organiseert elk jaar een interessante studiedag voor iedereen die interesse heeft in vogels en natuurbehoud. Een boeiende dag voor jong en oud die wij alvast niet willen missen. Op 24 november in Apeldoorn.

Toegang: 10 euro (5 euro voor leden)

Meer info

 

4. Optiek- en vogelkijkdagen in Jabbeke (BE) - 1 en 2 december 

Overweeg je om een (nieuwe) verrekijker aan te kopen? Wil je eens een telescoop uittesten? Stel je graag je optiekvragen aan echte kenners? Kom dan naar de optiekdagen in Jabbeke op 1 en 2 december. Tegelijk kan je in de nabije omgeving prachtig vogels kijken. Twee vliegen in één klap, dus!

Wij zijn alvast van de partij!

Toegang: gratis

Meer info

 

 

5. Lowland Photo festival in Antwerpen (BE) - 8 en 9 december

Het Lowland Photo festival van Landschap vzw groeide in enkele jaren uit tot dé hoogmis voor elke zichzelf respecterende natuurfotograaf in de lage landen. Tal van boeiende sprekers, een fotowedstrijd en een complete fotobeurs.

STARLING schittert er op zaterdag 8 december op het podium met twee toppers: Bart Heirweg en Jeffrey Vandaele geven er tal van nuttige tips weg, vergezeld van topbeelden. Daarnaast is onze stand ook op de beurs terug te vinden.

Info en tickets

 

UITSMIJTER: STARLING Trefdagen in Gent (BE) – 19 en 20 januari

Wil je ons spotten in eigen biotoop? Zin om medereizigers terug te zien? Wil je ons graag eerst leren kennen voor je op reis vertrekt? Of heb je vragen voor één van onze gidsen?

Dan zijn onze trefdagen the place to be!

Thema fotografiereizen: zaterdag 19 januari (info en inschrijven)

Thema natuurreizen: zondag 20 januari (info en inschrijven)

Toegang: gratis, maar wel inschrijven